Vi teller ned!

Vi kjenner det kribler i magen, fingrene trommer på bordkanten, forventningene kommer mer og mer, og vi bare gleder oss til onsdag når Norbusang 2022 starter!

Arrangørene lokalt og sentralt jobber på spreng for å få de siste detaljene på plass. Det ble litt dårlig tid til planlegging når en ny nedstengning pga covid-19 var realitet fra desember og utover starten av 2022. Men vi lar oss ikke stoppe av nedstegning! Onsdag vil vi være i mål, det er vi helt sikre på!

Det er mange deler av programmet vi gleder oss til. De fleste korene har sendt inn repertoaret til både pop up-konsertene og kveldskonsertene på Akset/kirka, og vi kan avsløre at variasjonen er stor og vi finner noe for enhver smak her! Det er ikke bare vi som gleder oss. Vi får e-post fra de 23 korene som sier de gleder seg til Norbusang! Og da vil vi bare si tilbake: Vi kan nesten ikke vente med å hilse på dere, få et ansiktet på deltakerne som vi pr nå bare har et navn på, og ønske dere velkommen til vakre Inderøya!

Arrangørene i Vivace barne- og ungdomskor og Ung kirkesang vil si til alle 440 deltakerne (sangere, dirigenter, reiseledere, instruktører, musikere og ikke minst voluntører): VELKOMMEN TIL NORBUSANG PÅ INDERØYA!

Related posts