Instruktører

Tina Buchholtz

Korgruppe 1,  9-12 år

Tina Buchholtz: “Min drivkraft er musikken – min glæde er at dele den med andre.”

Tina er sanger, foredragsholder, musikpædagog, musikskoleleder, forfatter, sangskriver og instruktør af musicals og shows.
Tina formidler musik til børn, unge og voksne gennem både undervisning, foredrag og performance.

Engagement, varme, humor og professionalisme er kendetegnende for Tinas virke uanset om hun underviser eller selv står på scenen.

Som sanger er Tina en vidtfavnende kunstner med et repertoire, der spænder fra viser over musical til jazz, pop og latin.

 

Anne-Terese Sales

Korgruppe 2 , 9 – 12 år

Anne-Terese Sales: “Det giver mig energi og arbejdsglæde at arbejde med børn og unge, både når det drejer sig om korsang og hørelære. Jeg går op i, at børnene gennem glade og legende korprøver fyldt med musik, stemmedannelse, kropsforståelse og hørelære får en grundlæggende musikalsk opdragelse, der kan følge dem livet igennem.“

Anne-Terese Sales er uddannet hørelærepædagog fra Det Kongelige Danske Musikkonservatorium og korleder fra Syddansk Musikkonservatorium. Hun har siden 2010 haft et bredt virke som dirigent og hørelærepædagog. Til daglig er Anne-Terese Sales chefdirigent for Sankt Annæ Pigekor, hvor hun med pædagogisk og fagligt overskud leder korets 140 talentfulde sangere.

Birgitte Næslund Madsen

Korgruppe 3, 12-15 år

Birgitte Næslund Madsen er ansat ved Aarhus Musikskole og leder af 3 kor: Aarhus Juniorkor, Aarhus Pigekor og det unge kvindekor SORA. Birgitte har arbejdet med unge stemmer i en lang række sammenhænge og kor, hvoraf hun er stifter af flere af dem. Fra 2016-2021 var hun desuden tilknyttet Den Jyske Operas ungdomstalentprogram, TalentU, og kunne her dyrke sin interesse for musikdramatik og performance.

Musikalske spænder Birgittes interessefelt bredt fra det klassiske til det populære, fra folkemusikken og til improvisationsmusikken og performancen og hun har derfor været involveret i en lang række samarbejdsprojekter med både klassiske orkester og rytmiske orkester, bands og artister samt sceniske projekter.

Anne Lise Quorning

Korgruppe 4, 13 – 17 år
Anne Lise indstuderer og dirigerer også fællesværkets sidste sats

Anne Lises hjerte banker stærkere end nogensinde for at sprede sangglæde. Sangen foregår på de udøvendes præmisser – og her kommer Anne Lises velfunderede værktøjskasse i brug. Vigtigst for Anne Lise er, at alle trives, er engagerede – at der er flow og skøn musik, som kommer fra hjertet.

Anne Lise Quorning (f. 1967) er ansat som kantor i Haderslev Domkirke, hvor hun varetager arbejdet med Aspirant-, Junior-, Pige- og Domkor.

Anne Lise underviser også på ”Børnekor Akademiet” og bliver også flittigt brugt som instruktør på større korstævner og kurser indenfor både kirke, skole og Højskole.

Anne Lise har lagt mange frivillige kræfter i kororganisationer og udvalg – for at styrke det fundament, der bygger bro mellem sangen, sangerne og dem, der faciliterer sangen.

 

 

 

Brian Stenger Poulsen

Korgruppe 5, 16-25 år

Brian er organist og korleder ved Aarhus Domkirke, hvor han dirigerer Skt. Clemens Drengekor. Her er det ofte de store klassiske værker med solister, kor og orkester der er på programmet. Udover sit virke ved Aarhus Domkirke dirigerer han Musikstuderendes Kor ved Musikinstituttet på Aarhus Universitet, et ambitiøst blandet kor for sangere i alderen 18-28.  

”Tekstlig fortolkning ind i det musikalske univers er et primærfokuspunkt for mig i mit arbejde med kormusikken, og kan med min baggrund som klassisk sanger bibringe korsangerne et sundt og indlevende stemmebrug ”

Brian er uddannet Almen Musikpædagog (1998) og Diplomeksamen i klassisk sang og pædagogik (2006) og PO Organist fra Vestervig Kirkemusikskole (2013). Hans sanglige løbebane har bevæget sig langt omkring fra forsanger i heavy metal band, over musicals, revyer og anden scenekunst, til fortolker af tyske lieder og samtidsmusik.