Korkoncerter

Syng for hinanden -koncerter

Der vil blive mulighed for at alle kor, som ønsker det, kan optræde for de andre kor på Kirstinebjergskolen, i Christianskirken og det er også muligt at synge koncert i Fredericia by fredag eller lørdag.
Koret kan vælge at optræde 5 minutter i Christianskirken torsdag aften  og/eller10 -15 minutter på skolen eller i Fredericia by

Koncert NORD

Fredag aften i Christianskirken for alle

Vokalensemblet Dopplers

Med koncerten NORD vil Dopplers beskrive naturens og livets cyklus i et nordisk klangunivers. Musikken, der veksler mellem ensemblets originale kompositioner og folkemusik, knytter sig til naturelementerne: vand – ild – jord – luft og bringer os således året, såvel som årstiderne, rundt. Teksterne er på de nordiske sprog.

Dopplers er et performativt vokalensemble dirigeret af Astrid Vang-Pedersen. Ensemblet arbejder projektorienteret med vekslende besætninger, og har fokus på at skabe unikke koncertoplevelser med publikumsinddragelse og medrivende sceneoptræden i kraft af koreografier og fortælling. Dopplers komponerer selv en del af sit repertoire, der ofte bevæger sig i spændingsfeltet mellem flere genrer inspireret af folkemusik, viser og det mere populære.

https://www.youtube.com/watch?v=-t55Caih8mE