Praktisk info

Informasjonsbrev 1 til deltakere på Norbusang 2017

Reise til Os

Fly: Du kan fly direkte til Bergen fra en rekke sentrale destinasjoner i Europa. Fra de største knutepunktene som Amsterdam, København, Amsterdam, London og Oslo er det flere daglige avganger.

Båt: Det er mulig å ta båt til Bergen fra Hirtshals i Danmark www.fjordline.no.

Tog: Det går tog fra Oslo sentralstasjon til Bergen togstasjon www.nsb.no

Festivalen tilbyr å hente deltagende kor som ankommer Bergen med fly, båt eller tog. Dette koster 75,- per person per vei.

Ankomst og avreise

Koret kan ankomme festivalen tidligst onsdag 24. mai kl 15.00. Avreise er senest søndag 28. mai kl 12.00.

Overnatting

Korene overnatter i klasserom på skoler i sentrum av Os. Hver deltager tar med egen madrass/liggeunderlag og sovepose. Korledere, dirigenter og ledsagere sover sammen med sangerne.

Hotell: Deltagere som ønsker det kan ordne hotell selv. Nærmeste ledige hotell er Solstrand hotell & bad. Eventuelt finnes rimeligere hotellalternativer i Bergen.

Mat

Deltagerne får servert brødmat til frokost. Ved frokost smører deltagerne matpakke til lunsj, eller korlederne kan ta med seg nok mat til sine korister. Til lunsj spiser deltagerne matpakkene sine, of får i tillegg frukt, yoghurt e.l.

Til middag får de et varmt måltid.

Om korledere og deltagere ikke finner dette tilstrekkelig finnes det matbutikker og restauranter i Os sentrum.

Musikkrom

Alle verkstedene finner sted i sentrum av Os. Hovedarena er kulturhuset Oseana, hvor 2 av verkstedene, samt Åpningskonsert og Avslutningskonsert finner sted. Alle lokaler vil være i gangavstand fra overnattingssted.

Konserter

På torsdag kveld arrangeres det konserter i Griegsamlingen i Oseana og i Os kyrkje. Piano er tilgjengelig i begge lokalene. Os kyrkje er en tradisjonell trekirke, Griegsamlingen er et kunstgalleri og er et mindre og mer intimt lokale.

Kor som vil opptre på konsertene melder seg på i påmeldingsskjemaet og forbereder et program på maksimum 15 minutter.

Utflukt

På fredag arrangeres det utflukt til Bergen sentrum for dem som ønsker det. Festivalen tilbyr buss tur/retur avreise fra Os 12.00 og retur fra Bergen sentrum 15.30. Pris for buss er 75,- tur/retur per person. I Bergen er det mye å oppleve, se visitbergen.com.

Språk

All skriftlig informasjon angående festivalen vil være på norsk. Under festivalen vil det primært snakkes norsk og svensk. For kor der medlemmene ikke forstår de skandinaviske språk bør korene ha med seg noen som kan oversette.

Pris

Deltageravgift er 1400,- per person, alle priser oppgis i norske kroner. Deltakere, ledsagere og dirigenter betaler alle samme deltakeravgift.

Prisen inkluderer kvelds onsdag, frokost, lunsj og middag torsdag, fredag og lørdag, og frokost søndag. Og overnatting i klasserom på skoler.

  • Facebook
  • Twitter
  • RSS

Comments are closed.